SmartWise Zigbee hőmérő és páratartalom érzékelő LCD kijelzővel

8 653Ft + Áfa

SmartWise Zigbee hőmérő és páratartalom érzékelő LCD kijelzővel

Elfogyott

A SmartWise Zigbee hőmérő és páratartalom szenzora nem csak hogy egy Zigbee 3.0 protokollt használó apró vezetéknélküli okosotthon érzékelő, de kis LCD-es kijelzőjén meg is mutatja a helyiség hőmérsékletét és páratartalom szintjét, valamint természetesen Zigbee gateway-en keresztül átadja az adatokat más eszközök vezérléséhez.
Egy Sonoff Zigbee Bridge-en keresztül kommuniáva az eWeLink-es felhőbe továbbítja az adatokat és más Sonoff vagy SmartWise WiFi-s és eWeLink-es eszközöket tudunk a mért adatai alapján vezérelni.
 
MI a Zigbee?
A legtöbb Sonoff termék Wi-Fi-t és RF-et használ kommunikációs módként, melyek más okosotthon technológiákhoz képest kedvezőbb átfekvésű termékeket tesznek lehetővé, de nem kifejezetten IoT szabványok.
Ezzel szemben a Zigbee kifejezetten az alacsony energiaigényű eszközökhöz ideális kommunikációs megoldás, ahol nincs nagy mennyiségű adatátvitel, de fontos a minél kisebb időbeli késleltetés. Jó választás a Zigbee az elemről működtetett szenzoroknál vagy távirányítóknál például, ahol a WiFi-hez képest a Zigbee-nek köszönhetően többszörös üzemidő jellemző. A Zigbee szenzorok önmagukban nem használhatóak, szükséges hozzájuk egy Zigbee átjáró, amivel az otthoni / irodai hálózatunkra ráköthetjük őket. Ilyen például a Sonoff Zigbee Bridge.
A Zigbee technológia jellegéből adódóan az egyes Zigbee eszközökkel egy pillanat műve párosítani, jóval gyorsabb, mint a WiFi-s párosítás.
 
Terméktulajdonságok:

A Zigbee technológia nagy hatótávolságot biztosít az adatátvitelre, a mesh technológia pedig még tovább képes azt növelni.

Kompatibilis a Sonoff Zigbee Bridge és a SmartWise Zigbee Bridge Pro átjáróval (v1.0.6 firmware-től) is, és a Tuya Zigbee átjárókkal is.
Egészen apró méretű, mindössze 6,2 cm-es átmérőjű , és csak 2,4 cm vastag0,5 fok celsius és/vagy 5% páratartalom változás esetén küld adatot a Zigbee Bridge fele
2 db AAA mini-ceruza elemmel működik, melyet a termék tartalmaz, de a tapasztalatok szerint érdemes a használat megkezdésekor kicserélni új elemre.
Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

Tömeg 0,09 kg
Méretek 6,1 × 6,1 × 2,3 cm