Weboldal megújítás

Hát igen, ez a nap is eljött, egy valamirevaló cégnek kell egy valamirevaló weboldal. Na nem azt mondom hogy jobb lett mint volt, Martin nem semmi munkát végzett az előzővel. Viszont rengeteg problémánk volt a webshoppal, és szerettem volna ha van egy jobban integrált, letisztult oldalunk, ami el tud kezdeni élni, kezel felhasználókat, hogy a csapatból bárki tudjon írni bejegyzéseket, stb.

Szóval elkezdtük egy kicsit felkészíteni a cég jövőjére, social funkciókra, interakcióra, stb. Még work in progress, de egyre szebb és jobb lesz, ígérjük!

Ha bárki bármi hibát talál benne, örülök ha ír egyet az info@scepiconsulting.hu -ra.

Ahogy az előző bejegyzésben is írtam, már láthattok felül egy-egy landing page-et a nagyobb témák körül amiben több párhuzamos projektünk is van, és úgy gondoljuk, hogy termékeket szeretnénk faragni belőlük az egyedi okosítások mellett.

Az első az öntözésvezérlés, de jönnek a vállalati energia management-es tartalmak is nemsokára. Mivel mindenki mérnök a cégben, kb. mindenki lusta ezzel foglalkozni hogy kiírjuk magunkból ezeket. Azért igyekszünk szép lassan pótolni ezeket a hiányosságokat, hogy fókuszálni tudjuk az oldal tartalmát arra, amit ténylegesen a legtöbbet csinálunk!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük