Gledopto GL-LB-003 Wi-Fi-s okos light bar, asztali RGB IC lámpa, WLED firmware

7 472Ft + Áfa

Gledopto GL-LB-003 Wi-Fi-s okos light bar, asztali RGB IC lámpa, WLED firmware

20 készleten

A GLEDOPTO WLED Pro Light Bar egy asztali LED fény, amelyet fektetve is elhelyezhetünk a monitor alá vagy fölé, de álló helyzetben is telepíthetjük a tartójába. Egyedi hangulatot képes teremteni különféle világítási képek segítségével. Wi-Fi-n vagy App-on keresztül vezérelhető, 5V DC megtáplálással működtethető akár számítógép USB-ről is. Különböző melegségű fehér fényt, színes hangulatfényeket is támogat, és a zene ritusára váltakozó fényeffektekre is képes. 4 W névleges teljesítmény mellett, és 200 lumen fényáramot biztosít.
Főbb jellemzők

Kommunikáció: Az eszköz WLED kompatibilis, így Wi-Fi-n keresztül vagy akár alkalmazások keresztül is kommunikál. 
Rugalmas tápellátási lehetőségek: USB tápcsatlakozó, amely kompatibilis a különböző eszközökkel, beleértve a laptopokat, TV-ket és hordozható powerbankokat.
Tartós konstrukció: Műanyagból és alumíniumból készült a hosszú távú teljesítmény és tartósság érdekében.
Egyszerű telepítés: Többféle telepítési módszerrel rendelkezik, beleértve a levehető alapot és a ragasztási lehetőségeket a rugalmas elhelyezéshez.
RGB teljes színű világítás: Színspektrumot kínál, amelyet 2,4G RF távirányítóval vezérelhet a világítás pontos beállításához.
Hangvezérlés: Kompatibilis az Amazon Echo Plus-szal a kéz nélküli hangutasításos működéshez.
Éjszakai fény mód: Lágy, megnyugtató, éjszakai használatra alkalmas világítást biztosít.

Fejlett képességek

Stabil jelátvitel: Gyors reagálást és megbízható teljesítményt biztosít.
Alacsony feszültségű üzem: Biztonságosan beüzemelhető villamos szakember nélkül, minimalizálva az elektromos kockázatokat.
Széleskörű alkalmazás: Ideális különböző beltéri beállításokhoz, például nappalikhoz, hálószobákhoz, íróasztalhoz vagy gaming környezethez.

Műszaki specifikációk

Modell: GL-LB-003P
Védettségi besorolás: IP20
Névleges feszültség: DC 5V
Névleges áram: 800mA
Teljesítmény: 4W
Fényáram: 249LM
Anyag: PC + alumínium
Működési hőmérséklet: -20 – 45 ℃
Nettó Súly:  141.0g
Méret: 90mm x 60mm x 315mm
Vezeték hossza: 1000mm

Használat és alkalmazások
A WLED Light Bar tökéletesen alkalmas különböző beltéri terek hangulatának fokozására, a hangulatos nappalitól a stílusos hálószobákig. RGB világítási képességei és a digitálisan címzett fényfforrásai lehetővé teszik a tökéletes hangulat beállítását, míg alacsony energiafogyasztása biztosítja az energiahatékonyságot. Az egyszerű telepítési lehetőségeknek köszönhetően illeszkedik a különböző környezethez, ha állandó helyre szánjuk vagy visszük magunkkal az eszközt egyaránt számíthatunk rá.

Tömeg 0,18 kg
Méretek 9,0 × 6,0 × 31,5 cm